Boeken retourneren.

Mocht U zich bedenken, dan heeft U het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de ons zijn voor eigen rekening.

De boeken dienen naar ons adres in België verzonden te worden. Globetrotter bvba, Julius Vuylstekelaan 18 / bus 1 E, 2050 Antwerpen. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw postbedrijf.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nicole-ingrid.be

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Beschadigde en/of duidelijk gelezen boeken kunnen wij niet meer doorverkopen, op de schade aan deze boeken zal een waardevermindering toegepast worden. In sommige gevallen zal dit de retourkosten niet eens dekken.

 

Gesigneerde boeken

Indien het boek gesigneerd is met een naam, dan vervalt het retour recht.